فهرست مطالب

آموزش و ارزشیابی - پیاپی 33 (بهار 1395)

نشریه آموزش و ارزشیابی
پیاپی 33 (بهار 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/03/30
  • تعداد عناوین: 8
|
  • یوسف ادیب، کبری احدی ارسون، سمیه مولاقلقاچی صفحات 13-43
    پژوهش حاضر با هدف مطالعه تجربیات دبیران دوره متوسطه از ارزشیابی مستمر انجام شد. این مطالعه به شیوه کیفی و به روش پدیدارشناسی با نمونه گیری هدفمند و با استفاده از مصاحبه نیمه سازمان یافته با 24دبیر انجام پذیرفت. مصاحبه ها ضبط شده، سپس به صورت کتبی پیاده گشته و به روش پیشنهادی اسمیت (1995) مورد تجزیه و تحیل قرار گرفتند. جهت افزایش دقت و استحکام و این همانی یافته ها از بررسی دقیق و مشاهده مداوم در تمام مراحل پژوهشی، نظرات تکمیلی همکاران ، مرور و بازنگری دست نوشته ها توسط مشارکت کنندگان استفاده شد. یافته های حاصل از تجربیات دبیران در هشت مضمون اصلی «عوامل مخدوش کننده ارزشیابی مستمر» ، «مشکلات معلمان در ارزشیابی مستمر» ، «عدم تناسب ساختار و مقررات نظام آموزشی با ارزشیابی مستمر» ، «خطاهای رایج در ارزشیابی مستمر» ، «ماهیت استانداردسازی در ارزشیابی مستمر» ، «نکات قوت» ، «موانع اجرایی» ، «معایب ارزشیابی» و چندین مضمون فرعی خلاصه گردید. یافته های حاصل از مطالعه می توانند تصویری روشن از تجربه دبیران در خصوص ارزشیابی مستمر ارائه دهند.
    کلیدواژگان: ارزشیابی مستمر، تجارب دبیران، دوره متوسطه، پدیدارشناسی
  • احد آهنگرانزابی، مهدی زارع بهرام آبادی، عبدالله شفیع آبادی صفحات 45-67
    هدف پژوهش بررسی اثربخشی توانمندسازی شغلی مبتنی بر نظریه رشدی سوپر بر کاهش تعارض متقابل کار- خانواده و نشانگان فرسودگی شغلی دانشجویان شاغل متاهل دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر بود. روش پژوهش نیمه آزمایشی از نوع پیش آزمون-پس آزمون با گروه گواه بود. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان شاغل و متاهل بودند که از طریق روش نمونه گیری در دسترس 60 نفر انتخاب، سپس به صورت تصادفی در دو گروه 30 نفری آزمایش و گواهجایگزین شدند. ابزار اندازه گیری شامل پرسشنامه تعارضکار-خانواده کارلسون و فرسودگی شغلی مسلش بود. نتایج پژوهش نشان داد که: برنامه توانمندسازی شغلی بر کاهش تحلیل هیجانی و افزایش عملکرد فردی موثر بود اما بر کاهش مسخ شخصیت تاثیر معناداری نداشت. در تعارض کار-خانواده برنامه توانمندسازی بر کاهش تعارض مبتنی بر زمان و مبتنی بر توان فرسائی موثر بود اما بر کاهش تعارض مبتنی بر رفتار تاثیر معناداری نداشت و در ارتباط با تعارض خانواده-کار نیز به غیر از تعارض مبتنی بر زمان بر کاهش تعارض مبتنی بر رفتار و تعارض مبتنی بر توان فرسایی تاثیر معناداری مشاهده گردید. در نهایت در بررسی تفاوت در میزان اثربخشی برنامه توانمندسازی شغلی بر دانشجویان زن و مرد نتایج نشان داد: بین میزان اثربخشی برنامه توانمندسازی شغلی بر کاهش تحلیل هیجانی و مسخ شخصیت و افزایش عملکرد فردی تفاوت معناداری وجود نداشت. در تعارض متقابل کار-خانواده نیز در میزان اثربخشی برنامه توانمندسازی بر کاهش تعارض مبتنی بر زمان، تعارض مبتنی بر رفتار وتعارض مبتنی بر توان فرسائی دانشجویان مرد و زن تفاوت معناداری مشاهده نگردید. نتیجه اینکه تعارضات کار-خانواده و فرسودگی شغلی یکی از عمده ترین مشکلات امروزه خانواده ها و سازمان ها می باشد. بنابراین نیاز به برنامه های توانمندسازی از جمله توانمندسازی شغلی بیش از پیش احساس می شود.
    کلیدواژگان: توانمندسازی شغلی، نظریه رشدی سوپر، تعارض متقابل کار، خانواده، فرسودگی شغلی
  • یوسف رضاپور صفحات 69-82
    پژوهش حاضر باهدف بررسی تحقق اهداف ارزشیابی توصیفی در مقاطع اول و دوم ابتدایی انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل تمام دانش آموزان مقاطع اول و دوم ابتدایی مشمول طرح ارزشیابی توصیفی در آموزش وپرورش استان آذربایجان شرقی می باشد. نمونه آماری پژوهش نیز که به روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند شامل 1400 دانش آموز و 56 کلاس می باشند که در مجموع از 9 شهرستان استان (نواحی پنجگانه شهرستان تبریز، میانه، اهر، مرند، هشترود، عجب شیر، کلیبر، مراغه، هریس) انتخاب شدند. داده های گردآوری شده با استفاده از آماره های توصیفی (میانگین، انحراف معیار و فراوانی) و آزمون t تک نمونه تحلیل شدند. نتایج تحلیل بیانگر اینست که میانگین متغیرهای یاددهی- یادگیری، ارائه بازخوردهای توصیفی، حذف ملاک بیست گرایی، حذف امتحانات پایانی و جایگزیی ارزشیابی تکوینی، حذف آزمون های مداد- کاغذی و جایگزینی پوشه کار و بهداشت روانی در نمونه پژوهش به طور معنی داری بیشتر از میانگین نظری جامعه است و اهداف ارزشیابی توصیفی در حد نسبتا مطلوبی تحقق یافته اند.
    کلیدواژگان: ارزشیابی توصیفی، یاددهی، یادگیری، بازخوردهای توصیفی، ملاک بیست گرایی، پوشه کار
  • ایوب فیضی، جواد مصرآبادی صفحات 83-103
    روش انجام پژوهش حاضر فراتحلیل می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل مطالعات در دسترس مرتبط بود که در فاصله سال های 1370 تا 1392 در داخل کشور به صورت مقاله تمام متن، پایان نامه و طرح های پژوهشی در دسترس بودند. براساس ملاک های ورود و خروج و نیز تحلیل حساسیت 323 اندازه اثر از تقریبا 172 تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مربوط به ترکیب اندازه اثرهای تفاوت جنیست در تاثیرگذاری روش های مشارکتی و بحث برای مدل تصادفی در دختران 665/0 و در پسران 589/0 به دست آمد که هر دو اندازه اثر از لحاظ آماری معنادار بودند. براساس ملاک کوهن می توان گفت که میزان تاثیرگذاری این روش ها در در فراگیران دختر و پسر متوسط و مطلوب است. هم چنین، نتایج آزمون t مستقل نشان داد که بین میانگین اندازه اثرهای دختران و پسران از لحاظ آماری تفاوت معناداری وجود ندارد و باوجود بالاتر بودن اندازه اثر مربوط به دختران، این تفاوت معنادار نیست. بنابراین همان طور که از مبانی نظری این روش های تدریس برمی آید، این روش ها به سطح توانایی ویژه یا جنسیت محدود نشده، بلکه برای همه کسانی که در آن درگیر می شوند سودمند می باشند.
    کلیدواژگان: فراتحلیل، آموزش گروهی، یادگیری مشارکتی، بحث گروهی، جنسیت
  • فرح پاک اسکویی، جهانگیر یاری صفحات 105-121
    بر توسعه ذهنی کودکان سنی 5 تا 12 سال در شهر تبریزبود. طرح پژوهش پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دختر دوره ابتدایی پایه چهارم در شهر تبریز در سال تحصیلی 94-1393 بودند که از این جامعه، تعداد 60 دانش آموز (30 نفر در گروه آزمایشی و 30 نفر در گروه کنترل) به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. سپس از هر دو گروه پیش آزمون به عمل آمد و بعد از اجرای پیش آزمون، یوسی مس برای گروه آموزش اجرا شد و گروه کنترلی آموزشی دریافت نکرد و بعد پس آزمون به عمل آمد. برای جمع آوری داده ها از آزمون های عملکرد حل مسئله ریاضی غباری بناب و همکاران، مقیاس عملکرد حافظه عددی وکسلر، و مقیاس عملکرد هوش منطقی- ریاضی عابدی استفاده شد. پایایی آزمون عملکرد حل مسئله 92/0، حافظه عددی 88/0 و هوش منطقی- ریاضی 67/0 بود. روایی آزمون ها نیز در سطح مطلوب است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل کواریانس استفاده شد. نتایج تحلیل کواریانس نشان داد که آموزش یوسی مس باعث بهبود عملکرد حل مسئله، حافظه عددی و هوش منطقی- ریاضی در کودکان می شود. بنابراین با آموزش یوسی مس می توان مهارت ها و توانایی های ریاضی کودکان را افزایش داد.
    کلیدواژگان: ریاضی، یوسی مس، عملکرد حل مسئله، حافظه عددی، هوش منطقی، ریاضی
  • یحیی صفری، کیوان عزیزی، اسلام محمدی گلینی، نسرین یوسف پور صفحات 123-135
    هدف پژوهش حاضر، تعیین میزان ارتقاء سطح انگیزش پیشرفت دروس زبان انگلیسی و عربی با استفاده از روش آموزش چند رسانه ای بود. جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان پسر سال سوم دوره متوسطه اول شهرستان سرپل ذهاب بودند. به شیوه نمونه گیری در دسترس، تعداد 20 نفر انتخاب و در دو گروه کنترل و آزمایش به شیوه تصادفی ساده جایگزین شدند. ابزار گردآوری داده ها آزمون انگیزش پیشرفت ولرند (1991) بود. داده ها با استفاده از آزمون t مستقل و تحلیل واریانس چند متغیره مورد تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان داد بین گروه آزمایش و کنترل در پس آزمون تفاوت معنی دار یافت شد (P=0/001) همچنین بین گروه ها از لحاظ انگیزش درونی در خرده مقیاس های انجام کار (008/0 (p= و فهمیدن (006/0 p=) ، تنظیم همانندی سازی (p=0/010) و بی انگیزگی (p=0/001) از خرده مقیاس انگیزش پیشرفت، تفاوت معنی دار یافت شد ولی این تفاوت ها در خرده مقیاس انگیزش درونی برای تجربه تحریک و انگیزش بیرونی برای تنظیم درونی شده و بیرونی شده معنی دار نشد. با توجه به ارتباط مثبت معنی دار بین متغیرهای مورد بررسی روش آموزش چند رسانه ای به منظور ارتقای انگیزش پیشرفت پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: آموزش چند رسانه ای، انگیزش پیشرفت، انگیزه درونی، انگیزه بیرونی
  • وحید خدایی مجد صفحات 137-158
    خودباوری و اعتماد به نفس بالا از عوامل اساسی سعادت و پیشرفت در زندگی بوده و روان درمانگران برای تقویت آن روش های مختلف به ویژه بهره گیری از قصه و داستان در دوران کودکی را توصیه می کنند. بر همین اساس این پژوهش با هدف شناسایی و ارزیابی شیوه های روانشناختی آموزش اعتماد به نفس که در قصه های کودکان ایرانی مستتر شده است، صورت گرفته است. این پژوهش از نوع توصیفی بوده و روش گردآوری داده ها کتابخانه ای می باشد. در بررسی داده ها نیز از روش تحلیل محتوا استفاده شده است. با توجه به گستردگی زیاد جامعه مورد مطالعه، از طریق نمونه گیری هدفمند تعداد 141 قصه ایرانی مربوط به گروه های سنی «ب» و «ج» که حدود سنی 7 تا 11 سال را شامل می شود به عنوان نمونه مطالعاتی انتخاب گردید. در هنگام مطالعه با ترسیم ماتریسی که توسط محقق ساخته شد و در بردارنده شیوه های اصلی تقویت اعتماد به نفس بود، قصه های انتخابی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در کار تحلیل نیز از رویکرد تفسیری میلز و هابرمن که یکی از معیارهای اساسی در تحلیل محتوای داده ها محسوب می شود استفاده شد. در عین حال برای تعیین رابطه بین متغیرها از آزمون آماری کای اسکوئر استفاده شد. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که در قصه های ایرانی از شیوه های روان شناختی متفاوتی در جهت تقویت اعتماد به نفس کودکان استفاده شده است که از مهم ترین آن ها می توان به تقویت مثبت اندیشی، تقویت عزت نفس، پرورش حس همذات پنداری، پرورش خلاقیت، کمک به خودشناسی و خویشتن پذیری، کاهش احساس حقارت و تعدیل در خود بزرگ بینی اشاره کرد.
    کلیدواژگان: شیوه روان شناختی، اعتماد به نفس، عزت نفس، مثبت اندیشی، همذات پنداری، روایت درمانی
  • رضا رضوانی، علی صیادی صفحات 159-180
    با توجهبه اهمیت و حساسیت آزمون ورودی دوره دکتری در ایران، انتظار میرود که این آزمون تاثیرات قابل توجهی بر برنامه های آموزشی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های ایران بگذارد. مطالعه حاضر تلاشی برای بررسی دیدگاه های استادان دانشگاه های ایران در رابطه با اثرات احتمالی آزمون جدید ورودی دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی بر روش تدریس، ارزشیابی کلاسی و برنامه درسی آنها بود. برای نیل به این هدف، پژوهشگران این مطالعه، مصاحبه هایی دقیقی با ده استاد مجرب در تدریس دروس رشته آموزش زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد انجام دادند. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده نشان داد که آزمون جدید، علی رغم اهمیت بسیار بالای آن، تاثیر چندانی بر روی روش تدریس و ارزشیابی کلاسی اساتید نگذاشته است. از دید شرکت کنندگان دراین مطالعه، دلیل این امر عدم همسویی مهارت های مورد نیاز جهت موفقیت در آزمون ورودی دکتری و اهداف و انتظارات در نظر گرفته شده در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری رشته آموزش زبان انگلیسی است. از طرفی دیگر، نتایج بیان گر آن بود که این آزمون، با اثرگذاری بر انتخاب منابع و موضوعات درسی استادان، موجبتعغیرچگونگی طر احی برنامه درسی آنها شده است. این مطالعه در ادامه به بحث پیرامون تاثیرات نتایج به دست آمده در بافت تحصیلات تکمیلی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه های ایران میپردازد.
    کلیدواژگان: آزمون ورود به دانشگاه، برنامه های کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی، روش تدریس، ارزیابی کلاس، طراحی برنامه درسی
|
  • Yousef Adib, Kibra Ahadi Arsou, Somayeh Mola Ghalghachi Pages 13-43
    The present research aims to study high school teacher's experiences of continuous evaluation. Adopting a phenomenological approach and purposeful sampling, this qualitative research was carried out through semi-structured interviews with 24 high school teachers in Tabriz. The interviews were recorded and then analyzed through Smith's (1995) method. In order to increase the precision and reliability of the findings of the precise study and continuous observation at all stages of the research, the complementary comments and viewpoints of the colleagues were taken into consideration, and the participants` manuscripts were reviewed. The findings based on the experiences of the teachers about continuous evaluation were classified into 8 main themes, i.e. “the challenges in continuous assessment”, “teacher's difficulties in continuing assessment”, “mismatch between the structure and rules of the educational system and continuousassessment”, “common errors in continuous assessment” “the nature standardization in continuous assessment”, “the strengths”, “obstacles to implementation”, “disadvantages of continuous assessment” and several subthemes. The findings depict a clear picture of high school teachers` experiences of continuous evaluation.
    Keywords: continuous evaluation, teacher's experiences, High School, phenomenology
  • Ahad Ahangar Anzabi, Mahdi Zarea Bahram Abadi, Abdollah Shafia Abadi Pages 45-67
    This research was an attempt to evaluate the effectiveness of occupational development on reducing reciprocal work-family conflict and job burnout based on Super’s growth theory among working and married postgraduate students at Islamic Azad University of Shabestar. This quasi-experimental research had a pretest-posttest design with control group. The statistical population of the study inclouded all working married students, from among whom 60 were selected through convinence sampling, who were then randomly assigned to two experimental and control groups, each with 30 students. The instruments used included Carlson's work-family conflict questionner and Massac's Burnout Inventory. The results showed that occupational development program was effective in reducing emotional atrophy and enhancing personal performance but did not show any significant effect on reducing depersonalization. Regarding work-family conflict, the treatment was helpful in reducing conflicts based on time and power exhaustion, but did not show any significant effect on reducing conflicts based on behavior. Moreover, regarding work-family conflicts, it showed significant effect on conflicts not only based on time, but also based on behavior and power exhaustion. Finally, comparing different effects of occupational develop program on male and female students, the researchers found that there was no significant difference in reducing emotional atrophy, depersonalization and enhancing personal performance. As regards work-family conflict, no significant difference was observed in reducing time-based, behavior-based, and power- exhaustion based conflicts among men and women. Thus, it was concluded that work-family conflicts and job burnout are among the major familial and organizational problems. Therefore empowerment such as occupational development programs are required more than ever.
    Keywords: occupational development, Job Burnout, work, family conflict, Super's growth theory
  • Yousef Razapour Pages 69-82
    The aim of the present study was to investigating the goal attainment of descriptive evaluation in grades 1 and 2 primary schools. The statistical population for this study consisted of all students in the first and second grades who enjoyed descriptive evaluation scheme of the education administration in the East Azarbaijan Province. The statistical sample were selected through cluster sampling including, 1400 students and 56 classes that were selected from eight cities (Tabriz, Myane, Ahar, Marand, Hashtrod, Ajabshir, Kalaybar, Heris and Maraghe). The collected data where analysed using descriptive statistics (Mean, standard deviation & frequency) and One-sample t test. The results suggest that the means of the variables of teaching - learning, providing descriptive feedback, elimination of the 20 oriented criteria, eliminating final exams and substituting formative evaluation, eliminating paper-based test and replacing them with portfolio, and mental health are significantly higher than the theoretical mean of the population, and that descriptive evaluation objectives have been achieved to a relatively desired extent
    Keywords: Descriptive evaluation, teaching–learning, descriptive feedback, 20, oriented criteria, portfolio
  • Ayoub Feyzi, Javad Mesr Abadi Pages 83-103
    The population of this meta-analysis were the available related studies done between 1370-1392 in the country, including full-text articles, theses and research projects in the databases and libraries, universities or government agencies. Based on the inclusion exclusion criteria as well as sensitivity analysis, almost 323 effect size from about researches were investigated. The results of the combined effects of gender differences on the effectiveness of cooperative and discussion methods in random model for girls and boys was 0.665 and 0.589, respectively, which were both statistically significant effect sizes. Based on Cohen's criteria, we can say that the effectiveness of these methods for male and female students is average and desirable. Also, the independent t-test results showed that there is no statistically significant difference between the effect size means of boys and girls although the effect size for girls was greater. So, as suggested by the theoretical foundations of these teaching methods, these methods are not limited to a particular ability level or sex but all who are engaged in can benefit from these methods
    Keywords: meta, analysis, cooperative learning, group discussion, Gender
  • Farah Pak Oskouei, Jahangir Yari Pages 105-121
    The present study sought to investigate the effect of teaching math through UCMAS method on mental development of children aged 5 to 12 in Tabriz. The design of the study was pretest posttest with control group. The research population included all primary students at the age of 5 to 12 in Tabriz in the academic year 2013-2014 from which , 60 students (30 in the experimental group and 30 in the control group) were selected through cluster sampling. Then, both groups took the pre-test. The experimental group was taught math through UCMASA method. To collect the data, Gobaribonab et al's mathematical problem solving test, Wechsler's numerical Memory Scale, and Abedi's logical mathematical intelligence scale were used. The reliability of the problem solving, numerical memory, and logical-mathematical tests were 0.92, 0.88, and 0.67 respectively. The validity of the test was at a desired level. The analysis of covariance was used for analyzing the data. The results showed that teaching through UCMAS improves problem solving numerical memory, and logical -mathematical intelligence in children. Therefore, teaching math through UCMAS can enhance mathematical skills and abilities in children.
    Keywords: Mathematics, UCMAS, problem solving, numerical memory, logical, mathematical intelligence
  • Yahya Safari, Keyvan Azizi, Eslam Mohammadi Galini, Nasrin Yousefpour Pages 123-135
    The present study was an attempt to improve academic achievement motivation in English and Arabic courses through multimedia instruction. The population of the study was all male third grade high school students in Sarepolezahab. Through convenient sampling, 20 students were selected and were randomly assigned to two experimental and control groups. The instrument which was used to gather the data was Welrend et. al.'s (1991) academic motivation questionnaire. The data was analyzed conducting independent samples T-Test and MANOVA. The results showed that there was a significant difference between the experimental and control groups post tests. (p=0.001). Also, the results revealed that there was a significant difference between intrinsic motivation and the subscales of intrinsic motivation to accomplish things (p=0/008), to Know understanding (p=0/006), identical regulation (p=0/010), and amotivation (0=0/001). But, related to intrinsic motivate experience stimulation and external motivation for introjection and external regulation subscales, the difference was not significant. Because of the significant relationship between the studied variables, multimedia method is suggested to promote academic motivation.
    Keywords: multimedia instruction, progress motivation, intrinsic motivation, external motivation
  • Vahid Khodaei Majd Pages 137-158
    Self-confidence and high self-reliance are among the main factors of prosperity and growth in life, and psychotherapist suggest different methods to reinforce them using the stories in childhood. Therefore, this research aimed at recognizing and evaluating the psychological methods of teaching self-confidence that are concealed in Iranian stories. The research is descriptive and library-based. To analyze the data, content-analysis was conducted. Considering the large population of the study, using purposeful sampling, 141 Iranian stories for B and C age groups that involve 7-11 years old children, were selected as study samples. To evaluate the selected stories, a researcher-made Matrix, which included the main methods of developing self-confidence, was used. Also, Milles and Huberman’s interpretive approach, which is one of the main scales of content analysis, was employed. At the same time, in order to determine the relation between the variables, Kay Skoer’s statistical test was used. The results show that different psychological methods are used in Iranian stories in order to develop self-confidence in children, among which we can refer to reinforcing positive thinking, self-steem, nourishing sympathy, nourishing creativity, helping self-identification and self-acceptance, reducing of humility sensation, and adjusting megalomania.
    Keywords: psychological method, self, confidence, self, esteem, Positive thinking, sympathy, narration, therapy
  • Reza Rezvani, Ali Sayyadi Pages 159-180
    Given the significance and sensitivity of the Iranian Ph.D. program entrance exams, such high-stakes exams are assumed to exert considerable influence on Iranian public higher educational curriculums. The present study was motivated to scrutinize the EFL instructors’ insights to explore the potential washback effects of the new Iranian TEFL Ph.D. program entrance exam on their teaching methodology, class assessment, and syllabus design. To this end, the researchers conducted in-depth interviews with ten experienced instructors teaching M.A. courses at four Iranian universities. The results emerging from the close qualitative content analysis of the respondents’ introspection indicated that the new exam, despite its considerable significance, fails to generate substantial effects on the instructors’ teaching methodology and class assessment due to the inconsistency between the objectives supposed to be met by the new exam administration and those expected to be achieved in TEFL M.A. and Ph.D. programs. Further, it was revealed that the new exam, on the contrary, substantially influences the instructors’ syllabus design through conditioning their material and content selection. This study further discusses the implications of the findings in the context of Iranian TEFL higher education.
    Keywords: washback, university entrance exams, TEFL postgraduate programs, Teaching Methodology, class assessment, Syllabus Design